Здравейте, нов съм както в сайта, така и в бранша. Решил съм да си изкарам разрешително за огнестрелно оръжие (на този етап късо нарезно) и тъй като ми е наследствено, предполагам биха ми дали разрешително само за съхранение - поправете ме ако греша, че има само такъв тип разрешително. Последното го прочетох в интернет. Идеята ми беше да използвам въпросното оръжие на стрелбище, което виждам не е лесна задача поради основанието, което трябва да дам. Въпроса ми е ще мога ли да си съхранявам оръжието и да го използвам на стрелбище с този тип разрешително или разрешителното трябва да е и за носене? Тук идва въпросът и с клубовете - честно да ви кажа не намирам много информация за тях, ако може за съвет кои са най-големите в София, препоръки и тн. Като член какви са ми задълженията, всеки клуб си има стрелбище, как става присъединяването? Идеята ми с клуба е все пак някаква общност където реално мога да практикувам и където мога да науча нови неща. Възможно ли е да практикувам няколко дисциплини (+дълго нарезно), тъй като и стрелбата с такъв тип оръжие много ме влече? Ще съм благодарен на информация и съвети от вас!
|