Чаках го бат Геле или някой друг, да даде акъл за мерниците и като не се обади никой си ги взех...
Един проект който не е завършен, всички "нулирания" са само информативни,
който се интересува, само гугълвайте модела на Веридиан и Тру-Гло.
Блока е афтърмаркет, оригинално рязан за Триджикон РМР но Виридиана е за същият модел рязан блок и
пасва абсолютно перфектно.
Виридиан твърдят че зелената точка се вижда по-добре от хора с астигматизъм но аз я гледам през очила и няма никакъв проблем.
Сигурно има нещо вярно, защото червената точка на Вайпъра я виждам по-рошава а тази си е кръгла.
като сваля очилата Виридиана го виждам като точка със много опънати напред ръце, докъто Вайпъра си седи почти винаги звезда.
не ми пречи но с Виридиана мисля съм по добре. 3МОА дот.
Мерниците са нарочно толкова високи с идеята ако един ден слагам заглушител. Иначе не ми пречат,
екрана на точката е толкова голям, че спокойно седят под средата, ако нататъка имам проблем, мога да взема същите но по-ниски.
Вътре всичките карантии са стандартни ОЕМ, като го подкарам ще сменям ако нещо ми трябва.
Чакам Agency Dual Port 417 Comp, на който има отвор за монтиране на мушката, има малко работа за да пасне на
конверсията в 40-9 но не е нищо което да не се направи на фреза която ми е под ръка.
Плосък спусък, запазвам си 15паунда пружината с tungsten guiderod и Рокет конектора на Гост,
защото съм им свикнал на пре и овъртравъла.
Може нататъка да пробвам една ДПМ/Спринко пружина, ако някой е ползвал на 9мм 17ка ще се радвам да даде мнение.
Ще имам малко работа и с рамата, ще си запазя бобровата опашка и я пращам на Battlecock Tactical/
https://www.km3solutions.com/product-category/gripwork/но за сега имам някой въпроси към него преди да му пратя рамата и сигурно ще мине малко време преди да я подкарам в завършен вид...
Мисля е ясно, че камерата фокусира само на един обект от всичко което е пред нея и за това мушката не пълни отвора на
мерника на снимката, но на живо си е баш където трябва.
Ако има някакви въпроси - питайте. Иначе ми е интересно да споделите мнения ако някой забележи или е пробвал нещо от компонентите.
...
Без мерници --->
Без зелената точка.--->
Виридиан с модела на мерниците--->
Равни мерници с точката в-у мерника,
без да е прострелван, само грубо изравнени--->
През ноща, точката умишлено е в-у мушката --->