logo
Всичко за оръжието и мунициите на едно място

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Дата и час: 15 Юни 2025, 08:00

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Автор Съобщение
Непрочетено мнение Публикувано на: 23 Фев 2025, 19:37       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Eкспериментатор
Eкспериментатор

Днес във ВИПа стрелях с Глок 19х, 48, и 43х. Най-ми пасна 43х, после 48 и 19х ми кълвеше. За легналият ми на сърцето CZ P10s и C, пак ми казаха, че прецака ли се нещо влизам в бокса и нам си кво си. Та май ме индоктринираха и ще кандисам на Свидетелите на Глок...
Благодаря ви, че ми отделихте време! Общността ви е страхотна. Бъдете здрави! :-)

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Сподели темата във Facebook

Непрочетено мнение Публикувано на: 23 Фев 2025, 20:59       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Снайперист
Снайперист

Няма да сбъркаш с избора си на Glock. Бях върл противник на системата, марката, полимера и т.н. Доста железа прекарах през годините, без да имам претенции за "високо спортно майсторство", и накрая се спрях на G45, който си е цивилната 19Х, и на S&W 2,25" Lady. След едно известно време за свикване със спусъка, леки доработки за жълти стотинки и намирането на правилния начин за носене в правилния кобур Glock ще покрие изискванията ти, изложени по-горе. Желая успех в намирането на набелязания пистолет и да не те плаши настрел 2-3К при оръжие втора ръка, особено ако е от човек от форума, който си е изградил име на коректен мъж.
Поздрави! И... дано не се налага да го ползваш по предназначение!

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 24 Фев 2025, 10:09       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Eкспериментатор
Eкспериментатор

"Поздрави! И... дано не се налага да го ползваш по предназначение!"
"Амин"

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 24 Фев 2025, 13:19       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Оръжеен гуру
Оръжеен гуру
Аватар

Много се радвам, че си направил информиран избор :armed:

Пиши пак, моля те, като вземеш изделието и придобиеш първа ръка впечатления от по-продължителна употреба :tu:

Ивайло Узунов
КДС "Саргон"

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 25 Фев 2025, 10:07       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Eкспериментатор
Eкспериментатор

Непременно. Благодаря. Ще влизам във форума поне 3 месеца, всеки ден да проверявам за актуални продажби.

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 25 Фев 2025, 17:11       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Автоматчик
Автоматчик

Не е зле да пуснеш тема в този раздел, че купуваш пищов - http://www.thegunman-bg.com/forum/viewforum.php?f=16

И пиши какви модели те интересуват.
Примерно: Купувам Глок 43Х или Глок 19.

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 26 Фев 2025, 13:58       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Eкспериментатор
Eкспериментатор

Мерси, Блейд! Това и смятах да направя като си прецезирам алтернативите в главата. ;-)

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 03 Мар 2025, 09:08       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Оръжеен гуру
Оръжеен гуру
Аватар

Кольо написа:
Днес във ВИПа стрелях с Глок 19х, 48, и 43х. Най-ми пасна 43х, после 48 и 19х ми кълвеше. За легналият ми на сърцето CZ P10s и C, пак ми казаха, че прецака ли се нещо влизам в бокса и нам си кво си. Та май ме индоктринираха и ще кандисам на Свидетелите на Глок...
Благодаря ви, че ми отделихте време! Общността ви е страхотна. Бъдете здрави! :-)

Не разбирам какъв е проблема с “нещо прецака ли се”?

https://eshop.czub.cz/en/cz-products/pi ... tml?page=2
Поръчваш и пристига за няколко дена
Не като да влезеш в първия магазин и да си купил вафла Боровец, но не е и като поръчка оттатък “голямата вода”

Sent from my iPhone using Tapatalk

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 03 Мар 2025, 10:34       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Автоматчик
Автоматчик

Някои хора мислят, че пищова е като колата "нов" внос на 15 години и трябва да ходи на сервиз през 5 месеца. PDT_Armataz_01_22

Нямам предвид Кольо, но аман заман от дървени философи дето разбират от всичко. PDT_Armataz_01_22

Иначе аз съм си върл фен на Глок и друг пищов не искам да видя. :armed:

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 03 Мар 2025, 12:39       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Картечар
Картечар

Аз съм поръчвал преди близо 3 години от сайта на ЧЗ, мисля изпращаха с DPD/Speedy и от Чехия до офис на Спиди тук нещата идваха за 4-5 дни. Има всичко и не е кой знае каква драма. Ако толкова се притесняваш, че може да се счупи някоя пружинка, като поръчваш някой аксесоар или друго просто я взимаш за резерва, повечето са около 1-2 евро. Все пак има информация из нета кое на колко настрел приблизително се “предава” и така. Аз като си поръчвах 17 заряден пълнител и черни чирени за шадоуката, си взех и резервна пружинка за спусъка- уж била слабо място, а и беше 50-60 цента по спомен,за близо 3 години, не се предала, но все пак.

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 03 Мар 2025, 21:42       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Eкспериментатор
Eкспериментатор

Благодаря на всички за мненията и супорта! Рових в нета, намерих сайтове Чехия, Полша е Украйна с прилични цени и ако взимам джаджи ще е от Чехия.
В момента обикалям по стрелбища и стрелям с различни пушкала за придобиване на лични впечатления. Не откривам никъде, обаче P 10 s и дори и P 10 c, не намирам. За сега нещата вървят към 43х или 48 на Глок. Ще видим на края...

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 03 Мар 2025, 22:05       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Ветеран
Ветеран
Аватар

Накрая всеки взима Глок 19... Поне така беше при мен и до ден днешен не съжалявам в избора си. Ако купувам нов, пак ще бъде същия! Успех в избора! :tu:

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 03 Мар 2025, 23:26       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Оръжеен гуру
Оръжеен гуру
Аватар

blackfirefly написа:
Накрая всеки взима Глок 19... Поне така беше при мен и до ден днешен не съжалявам в избора си. Ако купувам нов, пак ще бъде същия! Успех в избора! :tu:

аз пък съжалявам за този си избор
:)

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 04 Мар 2025, 11:42       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Оръжеен гуру
Оръжеен гуру
Аватар

blackfirefly написа:
Тц

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Непрочетено мнение Публикувано на: 04 Мар 2025, 12:30       Заглавие:  Re: Отново съвет за избор на първи пистолет

Eкспериментатор
Eкспериментатор

Колеги, ако не е твърде нахално, бих помолил, ако някой разполага с Cz P 10 C или S, в удобно за него време да се видим на някое от стрелбищата и да постреляме. Патроните са от мен.

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 268 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18  Следваща