Както казват повечето колеги- ходи гърми по стрелбищата и пробвай различни железа. Тук всеки втори има Глок и ще ти препоръча Глок, разбира се, в което, няма, нищо лошо, много са хубави и влизат в бюджета. Разгледах в базара, има няколко за продан на добри цени, даже са ти към половината от бюджета, та ще остане и за едно Ягне, за Великден.
Първият пистолет, с който съм стрелял, беше Глок, курса, карах на Глок, изпита- на Глок. Хубави пистолети, надеждни, здрави, и не толкова скъпи. Прекрасни модели имат за носене и за стреляне, комбинирани и какво ли нямат общо взето. Абе Глок си е Глок! Ама, не е моето. Толкова да исках да си взема глок и не и не, не можах да се пречупя. Ама хич да не ми харесват полимерни и ръбати пищови и това е. Влюбих се в ЧЗ Шадоу 2, имах пари за трошене, после му взех и къс пълнител + черни чирени. Направих си го по мой вкус. Чат пат си го нося в чантичка, аз нямам нужда да нося оръжие по тялото 24/7 и съм фен на пълноразмерни стоманени пищови с открит чук. Пострелвам си по стрелбищата също, не става за носене тоя пищов. Тоест става, но е тежък и никой не би направил моята "глупост"- да си купи Шадоука за самоотбрана, обаче адски му се кефя, винаги, когато го "пипна" ме пълни, а и както казах, аз оръжие рядко нося. Субективно е! Налагаше ли се да нося оръжие 24/7- щях да взема нещо по- леко и удобно за носене.
Едър човек съм, 190см почти и 105кг, като хвана някое малко глокче ми се губи в ръцете. Понеже шадоуката ми беше първи пистолет, сега страшно се захласвам по Колт Анаконда! "Лошото"
е, че жената само ме подкрепя и ми дава фитили- "щом те радва, защо не". "Не случих" на жена, но това е друга тема.
Иначе, "дали ще те застрелят" с пистолет за 300 или за 3 000лв, весе тая, ама пуст пиниз... Чудно, как още, не са се появили и ТТтаджийте.