Лабрадара НЕ ВЪРШИ същата работа! Защото не измерва точно скоростта на 300 метра от цевта!
С FX True Ballistic можеш да измериш
РЕАЛНИЯ БАЛИСТИЧЕН КОЕФИЦИЕНТ на дистанция до 300 метра!
БАЛИСТИЧНИЯТ КОЕФИЦИЕНТ НЕ Е КОНСТАНТА! ТОЙ СЕ ПРОМЕНЯ С ПРОМЯНАТА НА СКОРОСТТА И ДИСТАНЦИЯТА ОТ ЦЕВТА.Човек имам и Гармина за който говориш и FX True Ballistic. Това са две напълно различни концепции! Не търся спор с теб или който и да било. Нямам проблем с размера на пишката не съм и нисък и дебел.

Тук пиша само и единствено за да помогна с каквото мога на хората и очаквам същото очаквам от тях.
В клипа който съм цитирал, ако въобще си видял целият клип...
Човека много добре обявява
разликата между обявения от фирмата производител на патроните балистичен коефициент и РЕАЛНИЯ БАЛИСТИЧЕН КОЕФИЦИЕНТ измерен на 300 метра дистанция с FX True Ballistic.
С Гармина, колкото и малък и удобен да е НЕ МОЖЕШ ДА ИЗМЕРИШ РЕАЛНИЯ БАЛИСТИЧЕН КОЕФИЦИЕНТ.
Въобще разбираш ли какво казвам или си чат-бот без грам мисъл, или си реален и мислещ човек?
Да! Гармина ми върши чудесна работа за да знам колко е НАЧАЛНАТА СКОРОСТ с даден грамаж куршум (проектил). И колко е консистентна (най-висока, най-ниска и средна) тази начална скорост.
Но без РЕАЛЕН БАЛИСТИЧЕН КОЕФИЦИЕНТ измерен на поне 300 метра дистанция за конкретната цев и куршум (проектил). Няма как да изчислиш РЕАЛНАТА ТРАЕКТОРИЯ на куршума (проектила).
Така че да имаш Гармина е супер удобно за да знаеш началната скорост и нейната консистентност. Но ако искаш да стреляш ТОЧНО В ЦЕЛТА НА 300 метра ти трябва РЕАЛНИЯ БАЛИСТИЧЕН КОЕФИЦИЕНТ и FX True Ballistic радар.
Ако знаеш за друг радар на тази или по-ниска цена кажи ни, ако искаш. Но аз за по-добър радар на тази цена не знам.