Suhoi27 написа:
Баян написа:
За, каква стрелба ще го ползваш?
Питам, защото това са "проточни", стоманени съпресори ( поне тези, които ние пробвахме) и са предназначени за интензивна стрелба със самозарядни оръжия. Представят се отлично! Не връщат налягане. Ако е за болтова пушка( спорт, лов) има по-подходящи заради теглото.
Благодаря!
За Ар15, 16-ка. Ще е по-скоро за спорт-около 5-7 последователни изстрела макс. Имам регулируем газ блок и ми се иска да е с QD. Ще е добре ако поне на открито мога да стрелям без предпазни средства за слуха- 2-3 изстрела...Иначе на стрелбище винаги съм с антифони.
ако е 16 карбайн е възможно най-лошата комбинация за супресор
скоро колега дойде на тренировка с някаква военна 16ка Карбайн и класически супресор .. супресора толкова ускори цикъла, че пълнителя не успяваше да подаде навреме патрона
с някой патрони работеше, но с Фиочи (имат много газ) .. не работеше (иска се да се настрои де)
за супресор освен регулируем газов порт - трябва и да се сложи и по тежък буфер, в някой случаи и по силна пружина
при Silent Steel, вероятно няма да има такива драми
ПП: ние тествахме всички модели супресори на Silent Steel, на различни дължини цеви, може да качим видео, ако има интерес да се видят
ПП2: много зависи и какви боеприпаси ще се ползват