logo
Всичко за оръжието и мунициите на едно място

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Дата и час: 23 Апр 2025, 06:54

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
Непрочетено мнение Публикувано на: 10 Май 2024, 04:42       Заглавие:  Подмяна на регулируем мерник

Eкспериментатор
Eкспериментатор

Здравейте, харесал съм си револвер, но е с регулируем мерник, и червена мушка, което първо ме дразни, и второ - не ми се налага да ги ползвам. Питането ми е възможно ли е да се подменят с фиксиран мерник и обикновена мушка? Револвера е Смит модел 66. Благодаря!

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Сподели темата във Facebook

Непрочетено мнение Публикувано на: 11 Май 2024, 06:58       Заглавие:  Re: Подмяна на регулируем мерник

Снайперист
Снайперист

Нямам наблюдения над 66 модела, но ако е с DX предна мушка то тя се сменя по-лесно от батерии на дистанционо за ТВ. Може да го разпознаеш ако в предната част на мушката, над отвора на цевта има малка дупка. За задния мерник със сигурност се сваля също лесно, но май не съм виждал фиксирани мерници, ще трябва да се търси.

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Сподели темата във Facebook

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]