6tangata написа:
Нещо не мога да хвана логиката на нещата, които пишеш да имат връзка с моя пост. Всички знаем, че си супер стрелец, повтаряш го във всеки пост и, че Макаров е боклук. Смисъла, който исках да вложа в моя пост, е че е супер да можеш да стреляш с късо, дълго и атомтично и кво ли още не, но преди всичко трябва да мислиш, иначе уменията ти за боравене не струват и 5 пари Горе долу във всяка тема е едно и също, не знам как още хора четат форума. Един човек все всичко знае и Макаров е буклук и ти как си супер стреляц и който не вярва да се състезавате, а и как дългото е най-добре.....
То цялото ти мнение за мен е яко сбъркано, но в интерес на истината и логиката, все пак ще пробвам по ред на номерата:
1.) Категорично е невярно, че в Западна Европа нямало предотвратени терористични нападения чрез използването на огнестрелно оръжие. Точно обратното, само за последните 10 години има десетки ситуации с "активни стрелци", разрешени именно чрез употреба на ОО. Терористичните атаки с МПС-та са друга бира.
2.) Никога/ никъде не съм казвал, че "Макаров", боклук. Точно обратното, периодично си стрелям и с него, с кеф и то. С ТТ-то също. Просто като работна концепция ПМ е отдавна аутдейтната платформа, а както вече споменах - пищова/ пистолетното стреляне са преди всичко неща за ИМИДЖ.
Дори по големите чужди оръжейни блог-ве ни вземат за шматки именно заради ПМ. Нелепо е просто през 2025 г. за служебно КНО да имаш "Макаров".
3.) Личните квалификации са за личен разговор. Не знам какво точно повтарям във всеки пост, но и тук определено преекспонираш.