Yank написа:
Поръчките полетяха. Отказах се от комбинацията предна мушка с газов блок. Неименуемо е да загубя пиновте пък надали ще я ползвам *** . Пък и не съм сигурен дали няма да я инсталирам накриво. Ще последвам твоя съвет - газов блок да подпира hand guard-a.
Ако няма да ползваш front sight base да държи А2 хендгарда, ще ти трябва гас блок със сходни размери като дължина и височина за да може да държи handguard cap-a. Ако искаш виж този -
https://www.dsarms.com/p-15919-dsa-ar15-rail-height-picatinny-fake-gas-block-750-closeout.aspxНе виждам какви размери е, но може да им звъннеш, много свестни хора са. Освен ФАЛ пушки правят и много интересни неща за АР15, на 15мин от нас са и са ми спасявали з@дника много пъти като загубя я някой пин или пружина

Имат и останалите неща които ще ти трябват, може да им прегледаш сайта.
Yank написа:
Погледни нета само - хиляда хиляди бизнеси цъфтят и пълнят ръцете на милиони "ползватели" с части (не бях я чувал тази дума).
Помня като дойдох тук, колко се изненадах че има толкова много локални фирми които се занимават с производство на каквото се сетиш за АР15, при това в един от най анти-оръжените щати. Има причина да я наричат America's Rifle.
Yank написа:
Невъзможно е да не те питам в бъдеще
Ще се радвам ако мога да съм полезен
Yank написа:
*** Преди 10 години спрях да стрелям NRA High Power Across the Course (тогава дори и не разрешаваха оптика - днес макс 5Х). Колега стрелец, очен доктор, ми каза "ти какво искаш, да ти изтрия паяжините около мерника?".
Хах аз вървя по обратния път, миналата седмица на стрелбището имаше някакво състезание (скромно) за C&R военни пушки, имаше 1903, Гаранди, Мосини, Арисаки, страшно се изкефих и сега разучавам за нещо болтово с механични мерници
Yank написа:
Наистина си PhD (не по химия разбира се )
Там специалиста е друг