Samael ` написа:
Нека да поизтупаме прахта от тази тема.
Колеги кажете какви са личните ви впечатления от пищова?
Нека припомним на драгия читател що за пищов е това. Ето какво пише в нета за него:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Arsenal ... Strike_OneТова е най-подробното видео което съм видял. Човека разглоби пищова на най-малките му части и каза какво мисли. Ще е интересно да споделите и вие лични впечатления.
Личните ми впечатления са отлични. Много прецизен пистолет като за пластмасарка. Дълги релси и никакъв луфт. Пистолета стреля много точно а самата стрелба е много приятна и плавна. Разглобявал съм го наистина на съставни части (във видеото Иън не разглабя рамката). Факта, че спусъка не довзвежда иглата както при Глок а директно я освобождава прави движението му много по-плавно. Модела показан на видеото не е този, който е трябвало да бъде тестван от руските служби - спусъка е различен, като оригиналния е с много по-дълги ходове в права посока и в ресет. Много бърз и плосък и стабилен цикъл на изстрела, заради заключването на цевта. Не харесва некадърни релоуди, иска кримп.
Тествал съм го до към 500 изстрела без почистване, работи без драми... Религията ми не ми позволи да го цапам повече
.
Като ергономичност е супер удобен. Преди Извънземното на Лауго, това беше пистолета с най-ниска ос-канална линия. Стандартните мерни прибори конкретноно на Speed модела са регулируеми LPA - фибро отпред, черно отзад - лично за мен най-добрите за спорт.
Единственото негативно нещо което мога да кажа е че пистолета е непригоден за скрито носене. Мястото му е или в спиймашина или в служебен кобур. По-обемен е от 17-ка.
Ако някой има конкретни въпроси, нека пита.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk