Poseidon написа:
точно така и в този смисъл убийството на сръбския крал не е терор.
Не, сигурно не е щом казваш, значи си е обикновенно убийство, требеше да се сетим....
А за македонската стрелба ето какво си ни написал, разбира се уеко вмъкнато м-у разборките на клипове и други фантастични изпълнения, иначе мнение там няма,
оставяш ни да се мъчиме да вземем сами някаква позиция по въпроса...:
Цитат:
...Има ситуации пищова е незаменим... до 10м ...маневрен си и много бърз...
Да, верно е и това, особено с два пищова сигурно ще си два пъти по-бърз... нещо като "аналогията" м-у с9@нето и 36@#37o...
В дните на късото Узикоето не е никаква екзотика никъде, и ако толкова намираш пистолетен патрон за подходящ за работа,
македонската стрелба с пистолети е незаменима... за Холивуд.
Аз както казах си дадох личното мнение, иначе темата е доста весела да не кажа,
като оставим на страна, че два пистолета, със всичките си недостатъци, държани с по една ръка едва ли могат да заместят едно късо автоматично оръжие с 3 опорни точки,
също - каквото е казал Геле там го намирам за доста разумно, всеки може да си го прочете в Оръжие, и после да се повесели и с мнението пък и подписа на обикновенният спамер - Бичето, дето от самото начло ти оплесква темата със снимки от реални факти и събития ...
Цели 40 страници, тая тема едва ли ще разнищи нещо по-ново...
Ами освен да видиме какво мисли колегата дето започна темата друго едва ли ни остава, пък ти ще слагаш едно рамо на лаиците ...
... пък аз ще отида да почета малко от онея 40 страници, отдавна не съм се смял на некой писания, хубаво е човек да почита от време на време каквото може и за каквото му стига акъла ...