TheBoss написа:
Когато аз купих моята сянка, на нея беше сложена 18 лб. бойна пружина. В кутията имаше втора - 15 лб. Разлика има и то осезателна. Първите няколко изстрела му ги направих с 18ката, после веднага смених с 15ка. И имаше разлика. По-късно купих от същите пружини, за които пишеш(13 лб. на ЧЗ-ЮСА). Разликата е повече от осезателна. След леко заглаждане на повърхностите теглото на спусъка на СА достигна 1300 гр. ДА за жалост все оше не мога да го сваля под 3000 гр. Не знам какви проблеми си имал с 13 лб., но аз нямам негръмнал капсул. А сигурно съм прекарал поне 2000-2500 патрона през цевта с тази пружина. Само да спомена, че Р01 също е с 15 лб. бойна пружина, но спусъкът му на СА е доста над 2000 гр. И това само заради декокера. Ако си успял да постигнеш по-добри резултату с тактикъла - сподели, за да поработя по въпроса.
Най-добри резултати с тактикъла съм имал като махнах пинблока, бойна пружина 13 лб. и лека ресетваща пружина. Обаче не е гарантирана безпроблемната работа на пищова - започна понякога да не връша спусъка - щото ресетващата бе много мека, да не гръмва този ил онзи капсул и всичко това ме накара да върна оригиналните заводски чаркове.