ubboto написа:
Само десетки... БРАВО!

Стрелям с Танфолио Сток 2 Екстрийм .
Общото между Танфо Сток 2 Екстрийм и сток Глок е,че и двата пистолета хвърлят куршуми. Танфо на практика ход на спусъка няма. Имам монтиран Тъмбрест. Педал за палеца на лявата ръка Обираш мекия спусък и-и донатискаш. Танфо с пълен пълнител е 1.4 кг. Не се налага да го стискаш. Само го държиш насочен към мишена и понеже не го стискаш тремор в ръцете почти нямаш.
Стрелям с патрони с PF 130, но... Почти съм сигурен, че това са най-меко стрелящите патрони, които могат да се направят. 153 грейна куршум, мое производство. 3грейна барут Вихта N320.
Толкова меко стрелят, че пистолета почти не гърми. Вместо "Пляс-пляс прави Пуф-пуф. Толкова тихо стреля, че на всички клипове се чува тракането на затвора в крайно задно и предно положение.
Упражненията давани от Майсторите на стрелбата служат за да разбереш кое ти куца и съответно, ако искаш да си го подобриш.
След като стрелях упражнението два пъти видях, че ми куца стрелбата с лява ръка. Един ден сухи тренировки. Получих ОЦУ ( особено ценни указания)от приятел . Реших да направя клип за публиката. На 5 и на 10м. с две ръце за 5 сек. нямам проблеми. С дясна ръка, трудно, но се справям за 5сек. на 5м.
Почнах да стрелям докато ми се получи с лявата ръка. Стрелям,сменям мишената трия клипа докато на третия опит ми "върза". До снимах на 10м. с две ръце и Айде! 200 точки! Е, не е честно, но то честно няма. Един с Глок, друг с Танфолио. Туй честно ли е!?
Но аз от всяко упражнение уча по нещо.