Предполагам, след като си изяснихме позициите и те се оказаха сходни, няма какво друго да дрънкаме по този въпрос.
Янки просто забеляза това което ми се наби в очите и на мене - вмятането, че нямало демокрация тука, което си е лично твое мнение и аз нямам нищо против него, просто за кой ли път повторих, че “демокрация” няма как да има в интернет форум, това е фикция, волно или неволно използвана с най-различни цели. Защо го вметна това за демокрацията мене не ме интересува, само го регистрирах, а “филиложката” част от мнението ти, мисля беше просто за да споменеш “демокрацията’
Както и да е, наистина не е толкова важно, не поне и за мене…
След като някой колега е бил така добър да разкара постовете ни от темата, и след като, мисля, няма какво повече да графоманстваме по въпроса, аз просто ще я заключа и ще я оставя да си я чете който иска, мисля това е по-“демократично” от колкото да забърша всичко и после някой (нямам предвид тебе) да реве, че съм трил постове с критики…
Радвам се, че няма лоши чувства, не поне и от моя страна, бъди здрав и все така нащрек за чистотата на българският език