Павлин Андреев написа:
P.S. Важното е, че освен за руските подлоги във форума, а вече и за теб САЩ са виновни! За какво и защо съм сигурен, че и ти не знаеш, ама виновни са...
В рамките на една година сигурно ще го напиша за стотоен път - триъгълните сделки са "уин-уин" далавера, която ние така или иначе вече я изтървахме! Купуват ни американците СОЦ скрапа (както сега ни купуват 122 милиметровите снаряди от Костенец), дават ги на Украйна, а ние получаваме втора ръка въоръжение и оборудване от Германия (както вече направиха всички страни от бившия Соцлагер, без нас само) и подписваме договори за ново като "страйкърите" и JLTV-тата за Северна Македония. Разликата се поема от американския данъкоплатец посредством гласуваните $500 милиона от Конгреса на САЩ за страните от Източна Европа, понечили да станат част от тази схема. Чехия и Словакия вече се възползваха от $200 милиона от тези кинти.
Това не е за ново, а за ПОПЪЛВАНЕ НА РАЗЛИКАТА. Като 32 броя Ф-16 от Норвегия за Румъния - пак на голяма далавера.
Льотчика (всяка прилика с действителни лица и събития е случайна и непреднамерена) сътвори невъобразими простотии през последните 2 години (има неща, които и по заобиколен начин още не може да се споменават и коментират).
И това, че ЗАПАДНО въоръжение и оборудване ние няма да имаме - е само част от щетите. Нито имаме пари за ново, нито и ЖЕЛАНИЕ от САЩ да ни произведе такова - не фигурираме никъде в договорите за ново.
Аз визирам друго, погледни малко по-абстрактно: 2/3 от колектива ти са РУСОФИЛИ (стискат палци на Путин - това е!) Льотчика тръгна с бутонките напреде срещу останалата 1/3, но американците ще му свият и на него сармите - неизбежно е! А най-забавното е, че именно под негово име ще се запише и приземяването на БГ авиацията.
Какво имам предвид, ти си тим лидер - 2/3 от колектива, с който трябва да работиш са РАШИСТИ. Да, ще ги поставиш на мястото им, но ако ги смачкаш прекалено обаче - оставаш да вършиш работа с 1/3.
А ХОРА В БГ ЗА РАБОТА - НЯМА! Младоци пък, хептен няма!
А всите сме в една ЛОДКА, която обърне ли се - глътваме вода всички. Следиш какво става с банките в Америка - БУРИТЕ, които ни чакат през следващите 2-3 години вече са на хоризонта!