Ще си самоцитирам от заключената тема:
Цитат:
Как ги виждам нещата занапред язе: Шенген?! Кура ми Янко! През последната една година съзнателно се държа като стопроцентов ПИТЕК, който всячески гледаше нагледно да демонстрира, че по погрешка е попаднал в КЛУБА! И, сложете си сега Вие ръка на сърцето и кажете, че ЗАДУНАЙСКАТА ГУБЕРНИЯ има място в КЛУБА на най-развитите и цивилизовани ЕВРОПЕЙСКИ народи! Колкото и да ми се иска - аз лично не мога!
И, отварям днес новините:
https://bnr.bg/radiobulgaria/post/101745787 И просто ни моА, майна!
В заключената тема споменах, че с русофили повече не хабя калории дори да комуникирам, а камо ли да тръгна да споря с тях и да се нервирам. Безсмислено е, Шейх, сЕди кротко и гледай сеир... ШОУТО тепърва почва!
Как ще продължи ШОУТО: Нито Полша ще рачи да ни ремонтира двигателите на МиГ-вете, нито пък Швеция ще ни даде "Грипени". За ПИТЕЦИ като нас, никой няма да тръгне да рискува мястото си в
КЛУБА - записвай, Мумия! Та, въпрос на време е
БОЙНАТА НИ АВИАЦИЯ ДА СЕ ПРИЗЕМИ ... ясно е под ЧИЕ ИМЕ ще бъде записан и този пореден "успех"... а ние, запасени доволно с пуканки, ще гледаме втора серия на мелодрамата "
Кой ми СРА в гащите?!" 
Нови модерни бойни машини на пехотата също няма да имаме (не фигурираме никъде в договорите понастоящем)... но, това не е толкоз интересно. Виж, приземяването на бойната ни авиация от ВВС кадри... ще си е ШОУ, определено!
Реално погледнато, мене лично ме боли шмайзера както за Шенген, така и за фърчила, бойни машини и пр. Трагичната изостаналост в подготовката по всички държавни структури за мене е повече окей - тази година имам повече частни полигони, отколкото предишните 5 взети заедно!
С глупости можеш да омайваш по-елементарните и гладни момичета и момчета, които за ЧОРБА ПАРА после като "автоматчици", по собствено желание се навиват да играят в пошлото театро, именувано "ДОБРОВОЛЕН РЕЗЕРВ". Младите командоси обаче, които като физическа подготовка са на ниво най-добрите в света... знаят английски, четат, сече им пипето... там няма как просто ей така да отбиеш номера, хеле пък на частно!
Чуждите служби (ТУРСКИТЕ, или някои други) трябваше да застрелят ОТ ЗАСАДА наш границен полицай, за да се сетят чингитата и те да изкарат дългото. И то в такъв формат, който пак е колкото само да се отбие номера!
С изтеглянето на мириканците от АФГАНИСТАН, глобалният кютек се настани на територията на Европа, и в следващите 10 години минимум - ще е тук! Като сега
ЩЕ СЕ НАПЪВА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ - отстрелват наш служител, за да няма празненства по случай празника на МВР, което допълнително да изнерви и сдуха обстановката след поредицата от трагични случаи със служители... мигрантският натиск, вместо да намалява - се засилва... откъм Северна Македония зараждащите се дразги и провокации тепърва още ще се изострят! И все отнякъде ще се спукаме... а още не са ни напънали както трябва - това дотук е колкото за ЗАГРЯВКА!
Държавите от
КЛУБА ще бъдат засегнати в далеч по-малка степен от това, което се задава... но, ние тепърва ще ядем шамари... писах го 10 пъти сигурно: Това да отсвириш
БИГ БОСА (Държавният секретар по отбраната на САЩ),
ЗЕЛЕН ЧОРАП , ще ядеш от най-големите шамари!
Но, какво по-логично от това именно Z-Уйсофилите да турят кръста на
ЗАДУНАЙСКАТА ГУБЕРНИЯ?! Всичко случващо се с нас е повече от логично и в реда на нещата... а аз от сърце стискам палци на Z-Уйсофилите да продължават все така смело и безотговорно напред!