Шейх Омар написа:
Къде са Посейдона, милиционера май Христо май от Шумен или Шивачево, и още един милиционер, който пращаше минометните мини отдолу нагоре при попадение? Обичам ви, синове мои, липсвате ми! "Ахмат" - сила!
В миша дупка, къде да са?! Щото след дори най-сбитата възможна
РЕКАПИТУЛАЦИЯ "Прогнозирано - Сбъднато", требе публично да си признаят, че от геополитика нищУ не разбират, а анализите им са пълен шит! Какво единствено не познахме ние?! Това, че Путин няма да нападне цяла Украйна. Ми, няма как чрез рационално мислене да влезеш в черепахата на един тотален ПСИХОПАТ, сорЕ! Десетки други сбъднали се наши прогнози още от месец Март тази година - скучно ще ми е вече да ги изброявам една по едина, Посейдона навремето ги пишеше в тИфтера. А на който му все пак му е интересно и му се рови, писаното има едно много хубаво качество - то остава!
А реално погледнато, Z-Уйсофилите са във
ВЛАСТТА! Майката Природа е лишила ДЕБИЛА от възможността да мисли рационално, като същото важи с пълна сила и за УЙСОФИЛИТЕ. Каквито и доводи да му излагаш насреща, колкото и да се мъчиш да се аргументираш - в един момент мозъчето му прегрява, и нещата в общи линии отиват на "Хайде да се бийм!" Хайде, София не е чак толкоз уйсофилска, но по провинцията е нещо страшно! И след принудителната частична мобилизация и съответно най-големият ТЕЧ НА МОЗЪЦИ от РФ, се стига до парадокса в БГ-то да останат повече УЙСОФИЛИ на глава от населението, отколкото в самата Русия (мое добре обосновано предположение).
Защо не им се получава анализата на уйсофилите?! Ми, нали и на
СЛУЖБИТЕ споделяхме тук публичните анализи (изисквани по закон) - псилютно същият ШИТ. Е, какво друго да бъде?! КГБ/ ДС школата ги СЕРЕ на конвейр по един същи калъп, като
на най-тъпото копеле от партидата се пада честта да цуне ръка на генерал Решетников, и да стане голям Началник!Как ги виждам нещата занапред язе: Шенген?! Кура ми Янко! През последната една година съзнателно се държа като стопроцентов ПИТЕК, който всячески гледаше нагледно да демонстрира, че по погрешка е попаднал в КЛУБА! И, сложете си сега Вие ръка на сърцето и кажете, че
ЗАДУНАЙСКАТА ГУБЕРНИЯ има място в КЛУБА на най-развитите и цивилизовани ЕВРОПЕЙСКИ народи! Колкото и да ми се иска - аз лично не мога!
Ще ги избутат най-вероятно ХЪРВАТИТЕ на преден план за Шенген, а нас ще ни турят в комплект с Румъния. Ако си спомняте, по времето на КОСТОВ ние ние искаме да вървим наедно с Румъния за ЕС, за да не ни спъва. Сега ще е обратното - турят ли ни в комплект с РУМЪНЦИТЕ, те сега на свой ред ще писнат, че им спираме прогреса. И ще са си напълно прави за тях!
Най-забавното обаче се очертава да се случи във
ВОЕНЕН ПЛАН - войната в Украйна бе предшествана от изтегляне на мириканците от АФГАНИСТАН (тоест, още тогава на 100% е било сигурно, че пълномащабна война в Украйна ще има!) Логично иначе, военните стратези едва ли залагали повече от 1/3 на това, че Путин ще си счупи всите зъбки още в Украйна! А ако Киев беше паднал - идваха наред Полша, Прибалтийските републики, дъгата през Приденстровието до Сърбия през нас и пр. Тоест, американците със сигурност да били подготвени да действат доста по мащабно и решително на територията на Европа с цел защита на съюзниците си от НАТО.
Кое обаче е забавното?! Забавното е изместването на
ГЛОБАЛНИЯТ КЮТЕК от Близкия Изток на територията на ЕВРОПА, като същият и занапред ще си остане тук (а няма да се върне обратно в Близкия Изток). След приключване на конфликта в Украйна (нещата там вече отиват на ниво Международен съд, щото сега има едни $$$ ТРИЛИОНИ да се плащат под формата на репарации и контрибуции), къде може да пламне нов
ЛОКАЛЕН КЮТЕК в Европа през следващите 2-5-10 години - той ще пламне!
Големите тарикати вече подгряват нещата: засиленият мигрантски натиск, случайно?! Ми, не мисля! А и версията на турската страна за неграмотните овчари, застреляли по погрешка нашият граничен полицай на Архангелов ден - ми малее по ред причини! Търканията със Северна Македония, случайни?! Не, не мисля! Не че и в БГ-то не е пълно с ДЕБИЛИ ала "да ходим да си прибираме Македония", за да паднем и ние по същия начин като Путин в КАПАНА, като тук блесва позитивът на това да си ПЪЛЕН ГАЩНИК - нашият СОЦ скрап на собствен ход е малко вероятно да стигне дори границата ни със Северна Македония!
Z-Уйсофилите през изминалата една година, докато всичко страни-членки на НАТО минаха на западно въоръжение В ЗАМЯНА на СОЦ скрапа си, гарантираха и на следващото поколение да служи с пушките и техниката на своите БАЩИ и ДЯДОВЦИ!
МОДЕРНО ЗАПАДНО ВЪОРЪЖЕНИЕ И ОБОРУДВАНЕ ние в обозримно бъдеще няма да видим, сал едни Ф-16 ако ни стоварят, които пак ще ни стоят като НА СВИНЧЕ ЗВЪНЧЕ на фона на целия ни останал хал!
А ако има нещо на 100% сигурно за мен, то е че нещата няма да приключат с конфликта в Украйна! Къде/ какво/ кога да тресне - ГОЛЕМИТЕ ТАРИКАТИ вече са го измислили! Цункан момент просто да се окажеш със свалени гащи като нашего брата, но ПРИРОДАТА ПРАЗНО НЕ ТЪРПИ! Като си слаб, а на всичкото отгоре и БРУТАЛНО ПРОСТ - и твоето ще минат да ти го приберат тарикатите! За справка - Владимир Владимирович Путин! Хем го пребиха от бой, хем сега ще му ПРИБЕРАТ И ПАРИТЕ!
Уффф, на
КИТАЙ играта също в общи линии я познахме - ще изчакат Путя да се наведе, и ще му го набият типично по азиатски отзаде! А нашите уйсофили с такъв трепет очакваха деня, в който Русия и Китай дружно ще тръгнат да завладяват света... МЪКА, МЪКА УЙСОФИЛСКА!