logo
Всичко за оръжието и мунициите на едно място

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Дата и час: 12 Дек 2024, 04:38

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ] 
Автор Съобщение
Непрочетено мнение Публикувано на: 08 Окт 2024, 12:16       Заглавие:  Търся специалист, който обработва чирени от G10

Снайперист
Снайперист

Привет,

Скоро ще имам нужда от специалист, който има техническата възможност и умение да обработва чирени (за пистолет, за нож) от материал G10.
Нищо сложно нямам в главата като проект, но предпочитам да не се "уча" на моите, ако има кой да го свърши професионално. Възнамерявам да си поръчам чирени на VZ Grips в момента, когато се върнат в наличност. Точно този модел: https://vzgrips.com/products/s-w-n-fram ... amond.html

Обичам чирените на револвера за носене да са прибрани, компактни и удобни. Държал съм (и стрелял с) почти всички видове и модели чирени на по-известните марки. Тези VZ са ми точно по вкуса - материал, размер, форма, естетика. Само че двата чирена не са симетрични един спрямо друг, което е често срещано при револверите - от левия чирен се отнема материал, за да минават зареждачките. Някои производители придават същата форма и на десния чирен за такива придирчиви типове като мен. Само че VZ не го правят и тази асиметрия ме побърква... PDT_Armataz_01_22

Надявам се някой да може да ме упъти към кого да се обърна за една бърза интервенция, когато се сдобия с чирените. G10 е вид фибростъкло, доколкото четох лесно се поддава на обработка, но трябва да се пази човек да не вдишва праха повече, отколкото при обработка на дърво. Ще оценя всеки съвет, а особено ще се отчета за евентуалната помощ. :tu:

Предварително благодаря!

П.П. Чудех се къде точно да пусна тази тема. Извинявам се, ако не съм уцелил мястото. В такъв случай ще помоля модератор да я премести, където трябва. Благодаря!

Върнете се в началото
  Профил Започни разговор  

Сподели темата във Facebook

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1 мнение ]