Привет,
Скоро ще имам нужда от специалист, който има техническата възможност и умение да обработва чирени (за пистолет, за нож) от материал G10.
Нищо сложно нямам в главата като проект, но предпочитам да не се "уча" на моите, ако има кой да го свърши професионално. Възнамерявам да си поръчам чирени на VZ Grips в момента, когато се върнат в наличност. Точно този модел:
https://vzgrips.com/products/s-w-n-fram ... amond.htmlОбичам чирените на револвера за носене да са прибрани, компактни и удобни. Държал съм (и стрелял с) почти всички видове и модели чирени на по-известните марки. Тези VZ са ми точно по вкуса - материал, размер, форма, естетика. Само че двата чирена не са симетрични един спрямо друг, което е често срещано при револверите - от левия чирен се отнема материал, за да минават зареждачките. Някои производители придават същата форма и на десния чирен за такива придирчиви типове като мен. Само че VZ не го правят и тази асиметрия ме побърква...
Надявам се някой да може да ме упъти към кого да се обърна за една бърза интервенция, когато се сдобия с чирените. G10 е вид фибростъкло, доколкото четох лесно се поддава на обработка, но трябва да се пази човек да не вдишва праха повече, отколкото при обработка на дърво. Ще оценя всеки съвет, а особено ще се отчета за евентуалната помощ.
Предварително благодаря!
П.П. Чудех се къде точно да пусна тази тема. Извинявам се, ако не съм уцелил мястото. В такъв случай ще помоля модератор да я премести, където трябва. Благодаря!