Продавам сгъваеми ножове,на снимката отгоре-надолу :
1.Cold steel Gunsite XL - ножа е в състояние 9/10,с фабричната си заточка все още. Острието е 5 инча,стомана - АУС8.
Носен малко,леки следи по клипса(болежка на Колд Стийл си е). Ножа е спрян отдавна от производство,има колекционерска стойност вече. Почти невъзможно е да се намери такъв,още повече в такова състояние,а единичната бройка от серията Вояджър(не е Гънсайт варианта),която я има в Ибей е на цена от 600 долара. Има и оригинална кутийка. Давам го на цената,на която съм го взел преди време - 250 долара(или еквивалентната сума по обменния курс )
2. Кершоу CQC-4K XL. Състояние - почти нов. Носен малко,ползван малко,незаточван. Острие - 10см,стомана Д2,заключване - Фрейм лок. Ножът е спрян от производство.Колаборация между Кершоу и Ърни Емерсон,доколкото ми е известно - това е последната колаборация между Емерсън и външни фирми. Както казват по външни форуми - ножа е Емерсън "Джентълмен Джим" за бедни

Има си кутийка. Цена - 125лв
3. Китайско копие на Емерсън CQC-7. Острие - 8.5см,пълно длетовидно заточване,стомана - Бьолер N690. Стоманени лайнери,титанови болстери и клипс,дръжка от черна микарта,двуредови керамични лагери.С логото на Емерсън SpecWar. Носен и ползван малко,без следи от употреба,с фабрична заточка все още. Няма кутийка,някъде съм я запилял или изхвърлил

. Цена - 140лв.
За контакти - тук в темата,или лични съобщения,или който ми знае телефонния номер
Изпращам по куриери,или лично предаване. При интерес изпращам допълнителни снимки.