|
Пускам всичко от снимката за продаване. Това са оптики и прицели, които съм купувал от любопитство най вече и съм отсял и запазил за черни дни. Повечето не са ползвани на оръжия. Някои са били монтирани на еърсофт реплики само за изложба на стената ми или за тестове от любопитство. Други изобщо не са били монтирани. Състоянието на всички е като ново. Реших да ги продам за да върна малко пари назад, а и да освободя място за други от които се интересувам в момента. Цените ще напиша тук като започна от левия ъгъл на снимката надолу.
*EZ Shoot 2500 lumens GL - подцевен фенер с вграден зелен лазерен прицел, монтаж и бутон с магнитен накрайник който се заключва за фенера. Този фенер е най мощния подцевен с лазер в класа си, като най много прилича на Олайт Один, но е с 1000 люмена по мощен. Цената му е 80€ фенера е чисто нов, но е тестван е на АР15 5.56 и работи перфектно. *EZ Shoot 1700 lumens GL e По компактна та версия на този над него и също чисто нов, но не тестван на оръжие а само монтиран за да видя как стои и дали е достатъчно удобен за употреба. Цената му е 50€ *Beamshot Green Beam 2000 Е мощен зелен лазер за тактическа пушка или ловна Карабина с уникално настройване, което не изисква инструменти. Има два винта за настройки и един за заключване който не позволява на това което сте на строили да се промени . Няма друг подобен лазер освен това е и с много голям обхват на действие до 2000 метра. Към него има Пикатини и монтаж за директна инсталация на цев, така също и бутон за активация. Никога не е ползван или монтиран на истинско оръжие. Веднъж е монтиран на реплика за да видя как функционира и до колко е удобно ползването му. Цената е 40€ *Konus Pro AS-34 2-6x28 LVPO ползвано за един ден на еърсофт снайпер. Има много ревюта в YouTube на тази оптика от където може да се види каква е точно. Цената е 125€ *Sightmark Mini Shot A spec е компактен бързомер от най добрата А серия на марката с 3 МОА прецизна червена точка идва с повдигнат Пикатини монтаж, стандартен такъв и опцията за директен монтаж която е съвместима с Глок и Смит и Уесън М&Р. Батерията е позиционирана отгоре и може да се сменя без да се сваля оптиката и да се развалят настройките и. Цената е 120€ *Sightmark Mini Shot A spec M3 e един от най малките и с най нисък профил бързомери на пазара. Най подходящ е за хора които имат опит с ползването на бързомери. Той има живот на батерията между 500-100000 часа (да точно така) и е винаги включен, без бутони по него. Има автоматична настройка на яркостта и е винаги готов при всякакви условия. Този е бързомера, който съм ползвал като основен на пистолета ми за спортна стрелба и е супер. Свалих го за да го заменя за по модерен със затворен емитер ама може и да съжаля един ден. Състоянието му е като нов, но му липсва гумения протектор, който и без това не стои на бързомера когато се монтира на оръжие защото самото оръжие пречи да се нахлупи до края. Цената му е 100€ *Sightmark Wolverine CRS Е бързомер За щурмова карабина или пушка който е с монтаж за по ниско и по високо инсталиране. Този бързомер е с отлична репутация на много здрав и издръжлив на тормоз. Има много клипове и теми които го обсъждат и сравняват с други. Ползван е на еърсофт реплика за кратко, но е като нов , цената му е 150€ *Sightmark Ultrashot е холографен бързомер със 4 вида маркери както и опция за зелена и червена просветка. Монтиран е на еърсофт реплика но не е ползван идва без кутия, единствената която не намирам къде е. Цена 100€ *Sightmark Wright 4K Max 3-24x50 Day and night. Това е оптика за дневно и нощно виждане... Най новият модел на Сайтмарк който е със вградена зарядна батерия и по добър фенер и по голямо зрително поле. Чисто нов е и не е ползван никога само е тестван цената му е 380€ *Sightmark Wright 4K 4-32x40 Day and Night е предходния модел оптика който има предимството да е с по голям зум и сменяеми батерии, но е малко по голям като размер. Цената му е 340€ --- Продавам си оптиките за нощно виждане защото не ги ползвам нито за еърсофт нито за друго а и защото си купих термална в случай, че ми потрябва нощна оптика за милсим игри . Като цяло съм имал много оптики и бързомери, защото обичам да си купувам хубави неща за хобитата си. Тези са тайния ми запас, които едва ли ще ползвам защото си оставих само две реплики за Еърсофт от преди богатата ми колекция, а на истинската ми карабина съм монтирал LVPO и за сега нямам намерение да го сменям. Имам и малко чисто нови външни части за АР15 излишни ако някой се интересува Купени за моята карабина, но не ползвани.
| Прикачени файлове: |

Screenshot_20260410_141211_com.huawei.photos_edit_870783705570772.jpg [ 920.86 KiB | Прегледано 1090 пъти ]
|
|