Уважаеми колеги!
Изчаках няколко дни, да се наслушам на типично българския манталитет!
Първо - на анонимния драскач в съобщения, да му кажа, че може да ме докладва единствено там от където е излязъл .....
А сега към останалите с търпение и уважение:
Правя състезания по ИПСЦ от точно 20 години. Знам, и съм наясно с всички изисквания по отношение на организация и провеждането им.
На това състезание направихме нещо, което е изключение от правилото, но се среща.
Премача, беше разделен на две части, заради големия наш отбор, който заминаваше на външно състезание, и имаха възможност да "подгреят" с 14 стейджа. Доволен съм че се представиха перфектно там, дано и това да им е помогнало.
Трябва да подчертая ДЕБЕЛО - и двата премача и основния мач
на 100% спазиха всички спортно-състезателни и нормативни изисквания и се проведоха при абсолютно еднакви условия, дори и климатични - сцени, РО, хелпъри и РМ. УС на БФДС в лицето на РД беше уведомен за изключението от правилото и не намери нищо нередно, защото такова няма.
Всяко състезание по-голямо от един ден носи риска от различни условия за състезателите - дъжд в събота и слънце в неделя или обратното, но този път и това го нямаше, дори на първия премач беше по-горещо от основния.
Всички победители в дивизиите участваха в основния мач, ако това може да ви е критерии за обективност.
Ако някой не е доволен от класирането си, да си оправи подготовката. В стрелбата има и един принцип - ден с ден не си приличат.
Ако някой пък иска да се кичи с тенекийки, купички и т.н., да е герой в Фейса без конкуренция, има лесно - регистрира се в OPEN Lady и е готов (вече има свобода на избора, без да те лекуват)
В заключение - Ще продължавам да правя състезания както и досега - интересни, трудни, предизвикателни и професионално организирани. Мога да ги правя и за 20 и за 200 човека, въпрос на организация, а аз я мога.

Произвеждам гилзи от цели патрони, с цел оформяне на дупки в неупотребявани мишени
Методи Марков
ipsc-ronin.com