Привет!
На кратко случая - имах интерес към катинар за ОО предлаган от колегата harutmas12. Основното ми притеснение беше дали стоманеното въженце ще бъде достатъчно дълго за да мине през цялата дръжка и отвора за извърляне на гилзи и дали ще успее да се заключи нормално след това.
Директно попитах колегата за дължината, като уточних каква точно "работна" дължина ми е необходима като минимум. Под работна разбирам тази която се ползва реално - без частта която влиза в катинара и служи за заключване, както и му обясних. Колегата ме убеди, че въпросната дължина е толкова колкото му казах, че е нужно.
В крайна сметка се оказа, че това е разминава с истината. Допускам, че стават грешки, но така и не получих отговор на забележката си и предложението ми да му го върна.
Копирам кореспонденцията ни (четете от долу на горе), както и снимка.
slaf4u
Хайде да си отвориш съобщенията и да видиш точно какво съм те питали и какво си ми отговорил. Няколко пъти съвсем конкретно съм ти казал точно колко сантиметра следва да е работната част, без тази която влиза в катинара.
След като не си за 9 лв, ти предлагам да ти го върна с куриерските разходи за твоя сметка . Имай предвид, че има следи от употреба от теста.
harutmas12
Колега много ти се моля пита ме ясно колко е дължината му мерих 23 см каза че покрива твоите изисквания,айде моля ти се , не съм за 9 лв
slaf4u
Привет!
Блазерчето е ОК, но ме подведе за дългия катинар - дължината на работната му част е 22 санта т.е. не върши работа. По-добре да беше казал, че не знаеш колко е! Съвсем конкретно те питах за дължина на работната част а не на цялата с включена частта която влиза в катинара.
slaf4u
Ок
Мерси
harutmas12
utre gi psukam kolega
harutmas12
ok utre shte gledam da go pusna
shte pisha
slaf4u
Щом работната е 23, пращай на:
.....
изпрати ми и едно то тея за багаж на 5 кинта дето ги беше писал.
Поздрави!
harutmas12
23 rabotna tolkova e
slaf4u
23см работна част или заедно с частта която влиза в катинара?
Питам защото е точно на границата...
harutmas12
23 sm за поточно
slaf4u
Педята е интересно понятие
, необходима ми е дължина 24см за да заключи през дръжка/затвор. Ако ги има го отнасям веднага.
harutmas12
на 9 лв ще ти го дам точно 1 педя е далго с 2 ключа неразопакован.ако си сериозен купувач прати име тел адреси да ти го пратя поздрави
slaf4u
Колко кинта търсиш на Ремингтъна дето не е разпечатан? Колко е дълго въженцето?