Сега, като човек инженер не обичам сложните неща да се обясняват просто защото не винаги се получава.
Та проблема идва от това, че отвора за мушката е по-голям с много от дупето на мушката. Различните локтайт имат различна сила на залепване и допуск на хлабината примерно макс 0.2мм. Така, хлабината при мен е >> 0.2 мм.
Мисля няма нужда да се обяснява че има вибрации и нагряване и те водят до разлепване и отвиване!
Пак ще повторя хиляди благодарности на всички, които ми предложиха помощ и материали. Даже съм доволен, че стана така за 20 лева научих много неща.
Та мушката Rotkod я лепна с локтайт, но какъв не каза. Центрира я и всичко е на 6.
В другата тема писах, че от 10 метра центрирах гилза .45 това си е едно много добро попадение за глок. Нямам снимка защото гилзата отлетя, но понеже ми е за втори път та съдя по разни признаци (олово по картона).
Та много неща може, но както е казал Иванчо може и тате, може и Аз ама козата си сака .... т.е. оръжието си иска човек, който разбира, който по случайност може и да е оръжейник.
Вече 200 патрона и 5 вида кобури всичко си е на мястото.