Ripper написа:
Само за справката... когато съм посещавал тренировки и съм стрелял активно... по-голямата част от настоящите членове на федерацията и посетители на форума все още ги нямаше, а в клуба е имало моменти в които съм правел по-добри времена и от наш Тошо, колкото и нереално да ти звучи!

Без коментар по темата!

П.С: за играта бях повече от сериозен. Занимавал съм се доста години с Про гейминг в младините ми, на изключително високо, национално ниво. В определени дисциплини ( игри ) хората, които могат да излезат насреща ми... се броят на пръстите на едната ми ръка, и си се знаем кои сме. Да речем, че просто ги усещам нещата, и ми стана интересно и любопитно, като видях статийката и играта тук. М/у другото преди години, тук точно имаше спор за сходна игра... веб базирана и по-простичка... но доста сходна все пак! Бях постнал " скрийншотове " и кадри от нея и постиженията ми, които бях постигнал за по-малко от 10 минути проучване на играта! Постиженията ми бяха зашеметяващи и немислими за който и да е тук! Масата обявиха, че такава точност, рефлекси и резултати изобщо не можели да съществуват, а аз буквално се смазвах от смях. Така и не повярваха на това, което с лекота правех с буквално всеки следващ опит! Мисля, че някъде из компа все още си ги пазя даже!